Booking Ring til os +45 98 48 79 00

Lækre

festmenuer

 

Stemningsfulde

lokaler

 

Fest

i laden

 

Fest med

maner

 

Fest & Selskaber

Hjorths Hotel og Kokholms Hotel er ideelle til alle former for fest og selskabelighed, og mange vælger da også at holde fx bryllup i de skønne og romantiske omgivelser. Vi tilbyder bl.a. følgende:

Mindre selskaber
Hold mindre selskaber i Hjorths restaurant sammen med restaurantens øvrige gæster – evt. afskærmet. Alternativt er der et separat lokale til 12 personer, ligesom der er salon til velkomst og kaffe. Af hensyn til hotellets øvrige gæster skal der i disse lokaliteter være ro til midnat.

Selskabslokale
Kokholms Hotel har eget selskabslokale, pejsestue og køkken til ca. 40 personer. Lejer man tillige de 10 dobbeltværelser med bad og toilet, må der festes til klokken 02:00 i højsæsonen. Uden værelser ingen musik efter kl. 23.

Laden – en anderledes oplevelse
Rustik stil og strandsand på gulvet. Laden giver mulighed for den helt specielle fest med plads til 100 personer. Vi har gennem tiderne afholdt mange arrangementer som bryllupper, koncerter, revy m.m. Her kan afholdes temafest eller halbal, hvor der fx skeles til livet på egnen for etårhundrede siden.

Kontakt os for et indblik i muligheder og prisniveau.

Sammensæt selv festmenuSammensæt selv festmenuSammensæt selv din egen festmenu bestående af 2-6 retter. Klik her for at se de mange muligheder.
HelaftensarrangementHelaftensarrangementHelaftensarrangement med velkomstdrink, mad, drikkevarer samt kaffe og natmad.
Diner TransportableDiner TransportableSåfremt du ønsker at afholde et arrangement i hjemlige omgivelser, kan vi også hjælpe med dette.