Booking Ring til os +45 98 48 79 00

Velkommen til

Hjorths Badehotel

Hjorths

Badehotel

Stemningsfuld

restaurant

Tæt på 

Vesterhavet

Hyggelige

omgivelser

Gastronomiske

oplevelser

Charmerende

værelser

Nyheder

 • Book dit ophold her
  Book dit ophold her
  Se de mange muligheder for ferieophold i det skønne område Kandestederne og Råbjerg Mile her.
 • Smileystatus
  Smileystatus
  Se vores smileystatus i fødevarestyrelsens kontrolrapport.
 • White Guide
  White Guide
  Hjorths Badehotel er kommet i "White Guide", som er en spiseguide over Danmarks bedste restauranter.
 • Restaurant
  Restaurant
  Vores grundlæggende idé er god mad og vin i hyggelige, fredfyldte omgivelser. Se menukortet her.
 • Møder og konferencer
  Møder og konferencer
  Et møde, kursus eller en mindre konference kan tilrettelægges præcist efter jeres ønske. Se mere her.
 • Nyhedsbrev
  Nyhedsbrev
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder og aktuelle tilbud fra Hjorths Hotel.
 • Uforglemmelige fester
  Uforglemmelige fester
  Vores badehotel er ideelle til alle former for fest og selskabelighed, Se mere her.

Velkommen til badehotellet Hjorths
- Badehotellet i sandet ved verdens ende

Træd ind i en smuk, særegen og unik tidslomme, hvor der er højt til loftet, tid til at (gen-)opdage roen, og plads til fordybelse - alt sammen krydret med fuglesang, havets rumlen og personalets smilende service. På Hjorths autentiske badehotel fra 1890 dyrkes sansningen og glæden ved samme. Wi-fi og tv er derfor bevidst fravalgt for netop ikke at forstyrre  rejsen mod større nærvær!

 

Vi er et  nyt hold fra marts 2018, som forsøger at genrejse dette eventyrlige badehotel til fortidens højder og dyder –en tid med tid til fordybelsen, samtalen, livsnydelsen, håndværket og ikke mindst eftertanken.

De gamle dyder smages også i vores mad, som er hjemmelavet baseret på netop det gode håndværk og vi sætter en ære i at bruge lokale sæson-aktuelle råvarer, hvor egnen også kommer til udtryk som smage og gerne med en snert af elegant innovation overfor traditionen, da denne skal genrejses med nutidens større overblik og bedre sans for mellemmenneskelige og bæredygtige værdier.

Værelserne har alle individuelle udtryk, men fælles er en historisk charme og autencitet, hvor sjælen finder en helt særlig ro.

 

Vores vision er større selvforsyning, bedre forståelse af lokalområdets ”frugter”,  flere arrangementer med fokus på fordybelse med eksempelvis kokkeskole, ture med naturvejleder, yoga-weekend, kunstmaler-kurser osv., og i det hele taget skabe et levende hotel med åbent hele året, hvor den smukke, historiske ramme bliver en levende stemme i nutiden. 

 

Hjorths badehotel består af to historiske hoteller; Hjorths Hotel og Kokholms Hotel, som kun ligger et nysgerrigt kig fra hinanden på samme jordstykke. Hotellerne deler personale, reception og restaurant. Udsigten byder på klit og hav, så langt øjet rækker, og larmen fra biler er byttet ud med havets brusen og vindens hvisken i marehalmen.

Det perfekte frirum, hvis du ønsker at stoppe op, pakke hverdagen ned og bliv forkælet i eventyrlige omgivelser, fyldt med maleriske historier og naturens tryllerier.De bedste hilsner fra

Mikael Valentin
Forpagter 
Hjorths Badehotel