Booking Ring til os +45 98 48 79 00

 

Book en 

miniferie

 

Forkæl

parforholdet

 

Lej et 

hotel

Ferie i Kandestederne

Vi har både værelser og lejligheder med mulighed for tilvalg af pension, og du har mulighed for selv at sammensætte ferier, golfophold etc. lige efter dit ønske. Oplev de autentiske badehoteller og atsmofære i Kandestederne. Tilbring et par dage på Hjorths Badehotel, nyd livet og tag gode minder med hjem. 

Frisk morgendukkert og absolut nydelse

På Hjorths og Kokholms byder vi det danske forår velkommen med et væld af skønne oplevelser. Prøv en skøn gåtur på 5 minutter direkte ned til en kold dukkert i Vesterhavet med efterfølgende opvarmning i vores udendørs sauna, eller nyd det afslappede liv i vores strandbar med udsigt til Råbjerg Mile – eller nyd varmen i vores stue, mulighederne er mange. 

Ønsker du at undgå trapper, skal du blot gøre opmærksom på det ved booking.

SenioropholdSenioropholdSeniorophold på hverdage, søndag til torsdag. 3 retters aftensmenu, overnatning samt lækker morgenbuffet på Hjorths Badehotel
MiniferieMiniferieTrænger du til en pause fra hverdagen – så tag på en skøn miniferie på badehotellet Hjorths, hvor du kan genoplade batterierne.
Plej dit parforholdPlej dit parforholdBadehotellerne er det ideelle sted til at forkæle den, man holder allermest af, og overraske sin partner med en invitation til en anderledes oplevelse i helt unikke omgivelser.
FerielejlighederFerielejlighederHotellerne råder over 2 lejligheder, der kan lejes for kortere eller længere perioder. Lejlighederne har komplet service, køkken og køl og selvfølgelig eget bad & toilet.
Lej et hotelLej et hotelSkal familien, virksomheden eller bestyrelsen have en større komsammen, er der muligheder for at leje Kokholms Hotel.